...
Ίσως ο γάμος να είναι η ευκαιρία για να κάνεις κάποιες φροντίδες που πάντα σκεφτόσουν και όλο το ανέβαλες. Να ξέρεις πως στο χώρο μας μπορείς να αντιμετωπίσεις πιο συστηματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με φωτοαποτρίχωση, τις δυσχρωμίες και την χαλάρωση στο πρόσωπο με φωτοανάπλαση ή μικροδερμοαπόξεση αλλά και να αποκτήσεις επιτέλους το σώμα που πάντα ονειρευόσουν σφικτό, λεπτό και χωρίς κυτταρίτιδα. Ανάλογα με τις περιοχές του σώματος που χρειάζονται βελτίωση αλλά και τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής εφαρμόζονται διάφορες τεχνικές όπως ενδοδερμικό μασάζ, υπέρηχος, μεσοθεραπεία, ραδιοσυχνότητες, παθητική γυμναστική και solarium για ένα πιο υγιές χρώμα.
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει μια νύφη είναι να αφήσει τον εαυτό της δυο εβδομάδες πριν το γάμο της. Είναι λογικό οι προετοιμασίες του γάμου να σας έχουν κουράσει αλλά επειδή οι καλύτερες ημέρες είναι αυτές που έρχονται πρέπει να ξεκινήσεις τον καλλωπισμό σου τουλάχιστον 4 μήνες πριν γιατί “η βασίλισσα της βραδιάς” απλά πρέπει να είναι άψογη.
Για το ποιος θα επιμεληθεί το μακιγιάζ σου την ημέρα εκείνη είναι σκόπιμο να ενδιαφερθείς μόλις κλείσεις την ημερομηνία του γάμου σου.

Την τελευταία εβδομάδα θα περιποιηθείς τα πόδια σου και την τελευταία μέρα τα χέρια και το πρόσωπο σου. Μη δυστάσεις να προσφέρεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια ενός χαλαρωτικού μασάζ την παραμονή του γάμου σου που θα διώξει την ένταση των ημερών και με πιο φρέσκια διάθεση θα ξεκινήσεις την καινούργια σου ζωή.
Κάποιες από αυτές τις φροντίδες θα μπορούσες να τις απολαύσεις παρέα με τον σύντροφο σου. Δεν θα ήταν υπερβολή να κάνει και αυτός ένα καθαρισμό προσώπου αλλά και μια περιποίηση στα χέρια του. Σκέψου το δεν είναι άσχημη ιδέα. Άλλωστε για την προετοιμασία της νύφης έχουμε πάντα ειδικά οικονομικά πακέτα να προτείνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

English
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.