...
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι φροντίδες μας στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα θα πρέπει να γίνουν πιο εντατικές!
Οι διακοπές πλησιάζουν. Τα σαββατοκύριακα προσφέρονται για δροσερές αποδράσεις στην παραλία και εφόσον η μέρα διαρκεί περισσότερο, υπάρχει χρόνος να αφιερώσουμε για την προσωπική μας φροντίδα χωρίς τύψεις!
Το νούμερο ένα στις άμεσες φροντίδες μας θα πρέπει να είναι η απολέπιση. Μόνο έτσι το δέρμα μας θα διατηρηθεί στιλπνό, λαμπερό, αλλά και νεανικό αυτό που είναι πραγματικά το ζητούμενο δηλαδή. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που εκτίθεται περισσότερο σε κοινή θέα πρέπει να κάνουμε απολέπιση είτε μόνες μας στο σπίτι, είτε σε έναν επαγγελματικό χώρο που εμπιστευόμαστε.
Έτσι απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που θα διαρκέσει και πολύ περισσότερο!

Προσοχή στα αντηλιακά προϊόντα!

Μάθετε να διαβάζετε τις ετικέτες, ώστε να είστε σίγουρες ότι είναι τα σωστά αντηλιακά προϊόντα για τη δική σας επιδερμίδα και να ξέρετε πως θα τα χρησιμοποιήσετε.

Μη ξεχνάτε τον χρυσό κανόνα 30.20.2

  • Όπου 30 αντιστοιχεί στον δείκτη προστασίας,
  • 20′ πριν εκτεθούμε στον ήλιο εφαρμόζουμε το αντηλιακό μας και
  • 2 είναι οι ώρες που μπορούμε να παραμείνουμε στον ήλιο χωρίς να ανανεώσουμε το προϊόν.

Δεν ξεχνάμε φυσικά όσο βρισκόμαστε στην θάλασσα να προστατεύουμε τα χείλη μας. Έχουν λιγότερη μελανίνη και ξηραίνονται πιο εύκολα. Μπορούμε να τα προστατέψουμε με ένα στικ αντηλιακό, όπως και τα μαλλιά μας με ένα αντηλιακό σπρέι που θα τα προστατέψει από την αλμυρά της θάλασσας, τον ήλιο και τον αέρα.
Ωραίος ο ήλιος και ευχάριστος, αλλά την φωτογήρανση δεν την αποφεύγουμε. Γι’ αυτό οπωσδήποτε ένα προϊόν after sun για το σώμα αλλά και ένα δραστικό ορό για το πρόσωπο.
Τα προϊόντα για μετά τον ήλιο είναι πιο δραστικά, με πολλούς ενυδατικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες γι’ αυτό μη χρησιμοποιείται άλλο γαλάκτωμα σώματος στη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά μόνο after sun που και ευχάριστο άρωμα έχουν αλλά και θρέψη σας προσφέρουν.

Αποτρίχωση

Καλό θα ήταν να γίνεται η αποτρίχωση 12-16 ώρες πριν την έκθεση μας στον ήλιο, όποια μέθοδο κι αν ακολουθούμε (κερί, ξυράφι, αποτριχωτική κρέμα).

Σολάριουμ

Πείτε ναι στο σολάριουμ αν αυτό γίνεται με υπευθυνότητα και σ’ ένα χώρο που θα σας διασφαλίσει τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.
Το καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε πολλά προϊόντα ομορφιάς. Ένα καθαριστικό σε μορφή αφρού ή τζελ ή ένα micelear (νερό καθαρισμού) θα έκανε την καθαριότητα του προσώπου πιο εύκολη υπόθεση.
Επίσης ένα προϊόν ήπιας απολέπισης 1-2 φορές την εβδομάδα θα ήταν απαραίτητο. Για να κρατάμε καθαρό και φωτεινό το δέρμα μας, απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα και να μαυρίζει ομοιόμορφα.
Όχι πολύ μακιγιάζ, ένα έντονο κοραλί κραγιόν, μια μάσκαρα και μια πούδρα terracota κάνουν θαύματα.

Καλοκαιρινές περιποιήσεις

Δημοφιλείς περιποιήσεις στο χώρο μας τώρα το καλοκαίρι είναι η βαφή και περμανάντ βλεφαρίδων, για βλέμμα ξεκούραστο και πάντα φροντισμένο!
Για το πρόσωπο μια περιποίηση είναι η εικονική μεσοθεραπεία. Επιτυγχάνει τα ίδια αποτελέσματα με την κλασσική ενέσιμη μεσοθεραπεία. Η διαφορά είναι ότι την εικονική μεσοθεραπεία μπορούμε να την κάνουμε τους καλοκαιρινούς μήνες!
Μια περιποίηση σώματος είναι η Wellness Care Afrodite. Μια ιδιαίτερη περιποίηση όπου ξεκινάει με μηχανικό πίλινγκ σώματος και ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα.

English
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.