Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί!

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Κάντε τις αγορές που επιθυμείτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω Web Banking συμπληρώνοντας πάντα την αιτιολογία κατάθεσης. Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Alpha Bank

Λογαριασμός: 405002002008201
IBAN: GR5101404050405002002008201
Δικαιούχος: Στεφανίδου Όλγα

Πληρωμή με κάρτα: Πραγματοποιείστε τις αγορές χρησιμοποιώντας την κάρτα σας. To ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής και πατώντας στην συνέχεια “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα μεταφερθείτε ξανά στην ιστοσελίδα μας και η αγορά σας θα έχει ολοκληρωθεί. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας, αφού ΜΟΝΟ η τράπεζα έχει πρόσβαση σε αυτά και όχι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass: Κάντε τις αγορές σας  με την υπηρεσία ψηφιακών πληρωμών που επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας αγοράς, αποθηκεύοντας όλες τις πληροφορίες πληρωμών και αποστολών σε ένα ασφαλές περιβάλλον, για εσάς, που θέλετε σιγουριά στις online αγορές σας.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310240610.