Καλώς ήρθατε στο

Σύγχρονο εργαστήριο αισθητικής Femme Fatale

Γιατί  η  περιποίηση  δεν  είναι πολυτέλεια  αλλά  ανάγκη  που όλοι  χρειαζόμαστε!

1992

Ένας χώρος όπου μια απλή περιποίηση γίνεται πραγματική απόλαυση!
Λειτουργεί στο κέντρο της πόλης μας από το 1992.

Χώρος

Σε αυτόν τον αναβαθμισμένο χώρο που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα, το οικείο και ευχάριστο περιβάλλον, θα ανακαλύψετε ότι ζητάτε στην παροχή υπηρεσιών.

Με τα πιο σύγχρονα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, με προϊόντα που περιέχουν άριστα επιλεγμένα συστατικά και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, μπορείτε να αφεθείτε με εμπιστοσύνη στην απόλαυση μιας εξατομικευμένης περιποίησης.

Αφεθείτε

Εμπιστευτείτε το χώρο του Σύγχρονου εργαστηρίου αισθητικής Femme Fatale και εμείς θα σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την μοιραία γυναίκα που κρύβετε μέσα σας!

Έγραψαν για εμάς

M.M.

Η κυρία Όλγα είναι σαν την νεράιδα της ομορφιάς, με άποψη ολοκληρωμένη και αγάπη για τη φυσικότητα προσφέρει μια όαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον πιο γλυκό και ήρεμο χώρο που έχω επισκεφτεί.

E.N.

Η Coco Chanel είπε πως η ομορφιά ξεκινάει τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, καθαρό χώρο, με ευγενικό προσωπικό και με μια εξατομικευμένη συμβουλευτική για την κατάλληλη περιποίηση, αισθάνθηκα μια πραγματική FEMME FATALE, από την πρώτη στιγμή που επισκέφθηκα το χώρο. Από το 2010 μέχρι και σήμερα! Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτή την εμπειρια!

Τ.Π.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία ,ως πελάτισσα, σε χώρους αισθητικής επέλεξα το Femme Fatale γιατί εκτίμησα :
1. Την άρτια κατάρτιση, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της κυρίας Όλγας και των αισθητικών που εργάζονται στο ινστιτούτο.
2. Την εξειδίκευση, υπευθυνότητα και προθυμία των βοηθών αισθητικού.
3. Το εύρος των περιποιήσεων και θεραπειών που παρέχονται.
4. Τον πλήρη εξοπλισμένο, προσεγμένο, φιλόξενο και ευχάριστο χώρο όπου όλοι σε υποδέχονται με ευγένεια και χαμόγελο.
5. Την πολύ εξυπηρετική τοποθεσία του ινστιτούτου, και φυσικά
6. Τις πολύ λογικές τιμές.

M.K.

Άψογη εξυπηρέτηση, πολύ καθαρός όλος ο χώρος και προσεγμένος. Η κ. Στεφανίδου πλήρως καταρτισμένη στο αντικείμενο της, της εμπιστεύτηκα και τις κόρες μου για διάφορες περιποιήσεις. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

B.S.

Ένας καταπληκτικός χώρος όπου μαθαίνεις τα πρώτα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης!! Στο μέλλον θα το επισκέπτομαι πιο συχνά, αλλά ήδη το προτείνω σε μικρές κυρίες για παιδικό spa party!

Ζ.Κ.

Ήμουν πολύ επιφυλακτική για τα αποτελέσματα όταν αγόρασα το πρόγραμμα (lumicell wave, υπέρηχοι, ραδιοσυχνότητες και μασάζ με συσφιγκτικά προϊόντα) για την περιοχή της κοιλιάς, όμως τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου. Ο επαγγελματισμός, η φιλική αντιμετώπιση και η τεχνογνωσία του προσωπικού με βοήθησαν να πιστέψω στη βελτίωση και να συνεργαστώ (με άσκηση, κατάλληλη διατροφή και πολύ νερό) ώστε να επιτύχουμε τελική μείωση 8 πόντων στην επίμαχη περιοχή!
Μπορεί να μη θεωρώ τον εαυτό μου μοιραία γυναίκα, σίγουρα όμως είμαι πια μια Femme Fatale!

Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος για ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε

Τηλέφωνο

+ (30) 2310240610

(Τηλεφωνείτε τουλάχιστον 3 μέρες νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία του ραντεβού σας)

Διεύθυνση

Γ.Θεοτοκά 3, Θεσσαλονίκη, 54621
(Απέναντι από την ΧΑΝΘ – Νότια Είσοδος ΔΕΘ)
Ελλάδα