...

Στην διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, η επιστημονική κοινότητα διαλεύκανε ορισμένα σημεία στη παθογένεια της κυτταρίτιδας. Η εξασθένηση του συνδετικού ιστού, καθώς και η διαταραχή της μικροκυκλοφορίας έχουν αναγνωρισθεί ως ορόσημα στην παθοφυσιολογία της. Με την ενίσχυση του συνδετικού ιστού και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, η διόρθωσή της σε βάθος χρόνου είναι πλέον εφικτή.

Οι ανακαλύψεις αυτές ενέπνευσαν τη δημιουργία μιας νέας γενιάς καινοτόμων ενεργειακών μηχανημάτων που συνδυάζουν διαφορετικές τεχνολογίες αιχμής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, δίνοντας αποτελέσματα που απέχουν πολύ από τις προηγούμενες αυτόνομες θεραπείες. Η κάθε τεχνολογία μπορεί να εφαρμόζεται μεμονωμένα, αλλά όταν αυτές εφαρμόζονται συνδυαστικά, τότε τα αποτελέσματα γίνονται θεαματικά. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζονται: μικρότερος αριθμός συνεδριών, αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας καθώς και μεγαλύτερη ικανοποίηση από μέρους των πελατών. Συγκεκριμένα το νέο Lumicell Wave 6 συνδυάζει διαφορετικές μορφές ενέργειας σε ένα μηχάνημα, για αποτελεσματικές θεραπείες σώματος και κυτταρίτιδας, διαθέτει:

  • Δύο διαφορετικές κεφαλές βαθιάς ενδοδερμικής μάλαξης

  • Δυνατότητα εκπομπής υπέρυθρης ακτινοβολίας

  • Ηλεκτρόδιο υπερήχου

  • Διπολική ραδιοσυχνότητα

  • Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Ενδοδερμική μάλαξη. Πρόκειται για την πιο καινοτόμο και αποτελεσματική μέθοδο τοπικού αδυνατίσματος ανά τον κόσμο. Είναι η νούμερο ένα επιλογή των εκλεκτικών γυναικών που θέλουν να βελτιώσουν τη σιλουέτα τους κατά γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Η διαμορφωμένη αναρρόφηση που παράγει το μηχάνημα βελτιώνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους ινώδεις δεσμούς του συνδετικού ιστού που περιβάλλουν τα αποθέματα λίπους. Έτσι είναι ευκολότερη η απομάκρυνση των τοξινών και του περιττού λίπους, μέσω της λεμφικής παροχέτευσης. Η συνεδρία διαρκεί 30΄περίπου και επαναλαμβάνεται δύο φορές την εβδομάδα.

Υπέρηχος. Σε αντίθεση με την λιποαναρρόφηση, στόχος αυτής της θεραπείας είναι η διάσπαση των λιποκυττάρων μέσα από έναν ανώδυνο και μη επεμβατικό τρόπο. Οι υπέρηχοι επιταχύνουν και αυξάνουν τη διαδικασία της λιπόλυσης με το να διαχέουν τη θερμότητα από μόριο σε μόριο, θερμαίνοντας αποτελεσματικά τις βαθύτερες στιβάδες όπου σχηματίζεται η κυτταρίτιδα.

 

Ραδιοσυχνότητες. Οι ραδιοσυχνότητες είναι για εκείνους που είναι κοντά ή βρίσκονται ήδη στο ιδανικό βάρος τους και ενώ ασκούνται και προσέχουν τη διατροφή τους, η σιλουέτα τους ακόμη δεν είναι ιδανική. Οι ραδιοσυχνότητες έχουν κερδίσει την παγκόσμια αποδοχή ως η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, των έσω γονάτων, των μπράτσων και της κοιλιάς. Χρησιμοποιείται γιά να παρέχει ομοιόμορφη θερμότητα στο χόριο. Με την αύξηση της θερμοκρασίας στο χόριο διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, συσφίγγει και τονώνει το δέρμα.

 

Μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις. Στις μέρες μας η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία κερδίζει συνεχώς έδαφος, καθώς η διαδερμική διείσδυση των ειδικών προϊόντων στην καρδιά του δέρματος έχει στόχο να δυναμώσει τους ιστούς διεγείροντας τους διάφορους βιολογικούς μεταβολισμούς. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η καλύτερη τόνωση των ιστών και η καλύτερη ποιότητα του δέρματος.

 

Κάθε τεχνολογία που αναφέρθηκε έχει προσεκτικά δοκιμαστεί και επιλεγεί ώστε να στοχεύει σε όλα τα στάδια της κυτταρίτιδας αλλά και της σύσφιξης και της δερματικής τόνωσης. Η συνέργεια των διαφορετικών τεχνολογιών και ενεργειών στην ίδια συνεδρία πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα των μεμονωμένων θεραπειών κυτταρίτιδας. Παρόλα αυτά πρέπει να γνωρίζουμε ότι καμία τεχνολογία δεν είναι μαγική και πρέπει πάντα να συνδυάζεται από έναν έμπειρο χειριστή και τις απαραίτητες θεραπείες συντήρησης.

19/07/2018

Είναι αλήθεια πως ήμουν εξαιρετικά επιφυλακτική και ήρθα καθαρά από περιέργεια,με ένα κουπόνι για τρεις επισκέψεις με ενδοδερμική μάλαξη (Lumicell Wave). Με προβλημάτιζε ιδιαίτερα η περιοχή της κοιλιάς, όπου, εξαιτίας διαφόρων παραγόντων (κυρίως διατροφικών και ορμονικών), είχε συσσωρευτεί μακροχρόνιο λίπος με συμπαγή μορφή που είχε πια αποκτήσει τη δική του…βαρύτητα. Όταν μου προτείνατε το πρόγραμμα σώματος που περιλαμβάνει δέκα επισκέψεις με ενδοδερμική μάλαξη (Lumicell Wave), μασάζ με ενεργά προϊόντα κατά του τοπικού πάχους, υπερήχους και ραδιοσυχνότητες, το αγόρασα με μεγάλο δισταγμό, καθώς τα οικονομικά μου περιθώρια ήταν περιορισμένα. Με βοηθήσατε πολύ στο σημείο αυτό, με τις ευκολίες πληρωμής που δεχτήκατε.
Τελικά, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίσατε το όλο εγχείρημα με βοήθησαν να αναλάβω τη δράση που μου αναλογούσε και να ακολουθήσω τις οδηγίες σας (πολύ νερό, υγιεινές διατροφικές συνήθειες, κίνηση και άσκηση), με αποτέλεσμα να επιτύχουμε μια σημαντική μείωση 6 πόντων στην επίμαχη περιοχή. Τα ρούχα μου (ιδίως όσα δε μπορούσα να φορέσω τα τελευταία χρόνια) μαρτυρούν αυτή την αλλαγή, καθώς και οι φίλες που με βλέπουν με μαγιό και απορούν πώς έχει βελτιωθεί η εικόνα του σώματός μου.
Δεν έβλεπα ποτέ τον εαυτό μου ως μοιραία γυναίκα – κάτι που δεν έχει αλλάξει – όμως σίγουρα είμαι πια μια “Femme Fatale”, μια από τις ευχαριστημένες πελάτισσές σας. Ευχαριστώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

English
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.