...
μαγνητική μάσκα

Η μαγνητική μάσκα περιέχει μικροσωματίδια σιδήρου, ενυδατικούς παράγοντες και συστατικά που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα να παραμείνει λαμπερή και μεταξένια. Ας δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά.

Είναι αλήθεια ότι οι μαγνήτες χρησιμοποιούνται για καλλωπιστικούς λόγους από αρχαιοτάτων χρόνων. Η πρώτη καταγραφή αναφέρεται περίπου 2500-3000 π.Χ. Η Κλεοπάτρα τους χρησιμοποιούσε για να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό, αλλά και οι Κινέζοι τους χρησιμοποιούσαν για να έχουν ισορροπημένη ζωή.

 Σήμερα η Madonna, Beyonce, Rihanna και άλλες διασημότητες μας θυμίζουν πόσο σπουδαίο ρόλο παίζουν στην καλή ποιότητα της υγείας του δέρματος μας. Διώχνουν από το πρόσωπο μας την ένταση και τα σημάδια γήρανσης.

magnitiki maska

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Η μαγνητική μάσκα περιέχει μικροσωματίδια σιδήρου, ενυδατικούς παράγοντες και συστατικά που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα να παραμείνει λαμπερή και μεταξένια. Απλώνουμε ένα λεπτό στρώμα μάσκας σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και την αφήνουμε για 10′. Η μαγνητική μάσκα διεισδύει σε κάθε πόρο του δέρματος και έτσι όταν ξεκινάμε με την εξειδικευμένη κεφαλή του μηχανήματος να σαρώνουμε όλη την περιοχή εκτός από τα ψήγματα σιδήρου συμπαρασύρει νεκρά κύτταρα αλλά και άλλες ακαθαρσίες που βρίσκονται συνήθως στην επιφάνεια του δέρματος.

Κάνει ένα είδος καθαρισμού αλλά και το ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα χαμηλής έντασης που υπάρχει εξισορροπεί τα ιόντα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο. Το αποτέλεσμα είναι το πρόσωπο να φαίνεται ήρεμο, λαμπερό και νεανικό.

Ποιος μπορεί να το κάνει;

Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξάρτητα από τις εποχές.
Δεν υπάρχουν αντενδείξεις και τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά!
Είναι μια φυσική, μη επεμβατική φροντίδα που αναζωογονεί το δέρμα και το κάνει να φαίνεται πιο λαμπερό, σφικτό και νεανικό.
Συμβάλλει στη μείωση των γραμμών έκφρασης που προκαλεί η περιβαλλοντική γήρανση.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Μαρία Αναγνωστίδου να συζητάει με την Όλγα Στεφανίδου για την φροντίδα με την μαγνητική μάσκα εδώ

magnitiki maska

 

English
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.