...
Οι καιροί είναι δύσκολοι, περίεργοι, γι΄αυτό χρειαζόμαστε έξυπνες λύσεις στην αγορά των προϊόντων που θα χρειαστούμε ή που θα θελήσουμε να κάνουμε δώρο.

Εστιάστε στην περιοχή των ματιών σας

Ένα πολύ καλό καθαριστικό ματιών αλλά και χειλιών είναι το Equilibrium Eye and Lip make-up remover. Διφασική φόρμουλα που αφαιρεί πολύ εύκολα ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.
Για την προστασία αυτής της ευαίσθητης περιοχής επιλέξτε την Delay Infinity Eye and Lip Contour Cream+Lipstick με εκχύλισμα κρόκου. Καθυστερεί τα σημάδια έκφρασης και απαλύνει τις εκφραστικές γραμμές στα χείλη. Συσκευασία 30ml και όχι 15ml όπως συνήθως.

Για λαμπερό δέρμα

Θέλετε μια άψογη επιδερμίδα χωρίς λεκέδες και ρυτίδες; Θέλετε το δέρμα σας να λάμπει, να δείχνει σφικτό και αναζωογονημένο;
Τότε επιλέξτε το Primissima Regenerating Peel Pads. 70 προεμποτισμένοι δίσκοι που ελαχιστοποιούν τις ατέλειες δέρματος. Ένα ιδιαίτερο προϊόν που βραβεύτηκε το 2020 (Les Nouvelles Esthétiques Innovation Awards) με χρυσό βραβείο ως το πιο καινοτόμο προϊόν για χρήση στο σπίτι με το καινοτόμο σύστημα ‘’CFW’’ 7 μόρια οξέος και ρετινόλη.
Η σειρά μπορεί να ολοκληρωθεί με τη Primissima Renew skin κρέμα που χάρη στο συνδυασμό οξέων και υαλουρονικού, αναδομεί και ομαλοποιεί την επιδερμίδα με απόλυτη ασφάλεια.

Ιδιαίτερα δώρα

Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο, επιλέξτε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα σετάκια μας και θα σας θυμούνται για πολλά πολλά χρόνια.

Αναζητήστε τα άμεσα γιατί είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό.

Ότι χρειαστείτε μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε και να ετοιμάσουμε μαζί αυτό το δωράκι που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

 

English
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.