...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο πιο συχνός προβληματισμός μας είναι πως να διαλέξω μια κρέμα για το πρόσωπό μου.

Να είναι μια 24ωρη κρέμα ή μια ενυδατική ημέρας; Μια που να κάνει και αντιγήρανση ή μια αντηλιακή θα καλύψει όλες τις ανάγκες μου;

Πως θα είμαι σίγουρη για την επιλογή μου; Να είναι σύμφωνα με την ηλικία μου, με τον τύπο του δέρματος μου ή ανάλογα την εποχή;

Μήπως να ζητήσω καλύτερα ένα δείγμα; Θα μπορέσω να καταλάβω από ένα δείγμα αν μου ταιριάζει;

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να μας απασχολούν, όταν έρθει η ώρα να αγοράσουμε μια κρέμα και όχι το κόστος της. Το κόστος είναι ένα βασικό κριτήριο αλλά πρώτα πρέπει να απαντήσουμε σωστά στις παραπάνω ερωτήσεις.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το δείγμα.

Η αλήθεια είναι ότι η αποτελεσματικότητα μιας κρέμας δεν μπορεί να κριθεί από ένα δείγμα μέσα σε 2-3 μέρες. Αυτό που θα δούμε από ένα δείγμα είναι αν μας ταιριάζει ως προς την υφή του, τη μυρωδιά του και την απορρόφηση του από το δέρμα μας.

Η επιδερμίδα χρειάζεται τουλάχιστον 2 μήνες καθημερινής χρήσης μιας κρέμας, για να επεξεργαστεί τα συστατικά της και να δούμε εμείς τα αποτελέσματα στην επιφάνεια της.

Τύπος δέρματος

Πολύ σημαντική πληροφορία για την επιλογή της κατάλληλης κρέμας είναι να αναγνωρίζουμε τον τύπο της επιδερμίδας μας. Έτσι θα καταλάβουμε και τις ανάγκες της καλύτερα, ώστε να κάνουμε την κατάλληλη επιλογή της κρέμας.

Καταρχήν αν είναι ξηρή ή λιπαρή, είναι μια πληροφορία που δεν αλλάζει με την πάροδο των χρόνων, απλά διαφοροποιείται λίγο. Αφυδατωμένη όμως, δηλαδή χωρίς πολύ υγρασία, μπορεί να είναι και μία ξηρή επιδερμίδα αλλά και μία λιπαρή. Όπως και ευαίσθητη, αν και συχνά οι ξηρές επιδερμίδες έχουν τις περισσότερες ευαισθησίες.

Εποχή

Όπως αλλάζουμε τα ρούχα μας ανάλογα την εποχή έτσι χρειάζεται να διαλέξουμε και την κρέμα μας. Να βλέπουμε ποια είναι η φυσική κατάσταση της επιδερμίδας μας και ποιες οι ανάγκες της στη συγκεκριμένη εποχή.  Μια πιο ανάλαφρη σύνθεση για το καλοκαίρι, μια πιο πλούσια και θρεπτική για τις ξηρές ημέρες του χειμώνα.

Ηλικία

Όσον αφορά τώρα την ηλικία, να θυμόμαστε ότι η ηλικία της επιδερμίδας μας δεν συμβαδίζει πάντα με την ηλικιακή ηλικία μας.  Παρόλα αυτά ένας εύκολος τρόπος που θα βοηθήσει να κάνουμε τη σωστή επιλογή είναι οι 3 παρακάτω κατηγορίες.

Σε νεαρή ηλικία είτε χρειάζεσαι μία απλή ενυδατική, είτε αν έχεις λιπαρότητα και σπυράκια χρειάζεσαι μια σμηγματορυθμιστική.

Στην παραγωγική ηλικία, που η καθημερινότητα έχει πολλές απαιτήσεις, δουλειά, οικογένεια, κακή διατροφή, άγχος, πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσεις σε μία κρέμα που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την φρεσκάδα της πρώτης σου νιότης.

Ίσως ένας ορός για περισσότερη ενυδάτωση και μία πιο θρεπτική κρέμα νυκτός μειώσουν τις πρώτες γραμμές έκφρασης και επαναφέρουν τη ζωντάνια της επιδερμίδας.

Με την εμμηνόπαυση το δέρμα γίνεται πιο χαλαρό, λιγότερο λαμπερό, πιο ξηρό και αφυδατωμένο. Έχει ανάγκη από πιο πλούσιες κρέμες με περισσότερα θρεπτικά συστατικά και σίγουρα εξειδικευμένα προϊόντα όπως οροί –  serum ή αμπούλες σε καθημερινή βάση.

Εμπιστεύσου την αισθητικό που φροντίζει την υγεία της επιδερμίδας σου, να επιλέξετε μαζί τα προϊόντα που θα διαλέξεις. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε καθοδηγήσει να κάνεις την πιο σωστή επιλογή.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row inner_container=”” background_type=”” bg_image=”” bg_image_repeat=”” parallax_bg=”no” parallax_bg_speed=”0.1″ border=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ visibility=”all”][vc_column border=”” fade=”” fade_animation=”in” fade_offset=”80″ visibility=”all” width=”1/1″][vc_custom_heading text=”Σχετικά προϊόντα” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%2301b7cc” google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” inherit_style=”yes” visibility=”all”][dh_carousel fx=”fade” visible=”1″ scroll_speed=”5000″ easing=”linear” auto_play=”yes” hide_pagination=”” hide_control=”” visibility=”all”][dh_carousel_item title=”Item 1″ tab_id=”1606301810-1-1″][vc_single_image image=”36603″ alignment=”center” style=”default” border_size=”1″ img_link_large=”” img_link_target=”_blank” visibility=”all” img_size=”200×200″ link=”https://femmefatale.store/product/multibalance-lifting-comfort-cream/”][vc_column_text visibility=”all”]

Mutlibalance Lifting comfort cream

76,00€

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

[/vc_column_text][/dh_carousel_item][dh_carousel_item title=”Item 3″ tab_id=”1606301810-3-42″][vc_single_image image=”43686″ alignment=”center” style=”default” border_size=”1″ img_link_large=”” img_link_target=”_self” visibility=”all” img_size=”200×200″ link=”https://femmefatale.store/product/intense-blue-light-serum/”][vc_column_text visibility=”all”]

Intense Blue Light Serum

78,00€

 ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

[/vc_column_text][/dh_carousel_item][dh_carousel_item title=”Item 2″ tab_id=”1606301810-2-4″][vc_single_image image=”31236″ alignment=”center” style=”default” border_size=”1″ img_link_large=”” img_link_target=”_blank” visibility=”all” img_size=”200×200″ link=”https://femmefatale.store/product/24h-cream-deep-moisture-cream/”][vc_column_text visibility=”all”]

24h κρέμα προσώπου Deep Moisture Cream

34.00€

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

[/vc_column_text][/dh_carousel_item][dh_carousel_item title=”Item 4″ tab_id=”1606308399474-3-5″][vc_single_image image=”98504″ alignment=”center” style=”default” border_size=”1″ img_link_large=”” img_link_target=”_self” visibility=”all” link=”https://femmefatale.store/product/antiritidikos-oros-imeras/”][vc_column_text visibility=”all”]

Olive Touch Αντιρυτιδικός Ορός Ημέρας

22,00€

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

[/vc_column_text][/dh_carousel_item][/dh_carousel][/vc_column][/vc_row]

English
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.