...

Έτοιμες για την γιορτινή μας έξοδο;

Οι μέρες πλησιάζουν και ίσως δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε για να δείχνουμε λαμπερές και ξεκούραστες. Αυτό όμως που προλαβαίνουμε σίγουρα είναι να επικεντρωθούμε στην περιοχή των ματιών μας.

Άλλωστε όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα βλέμμα ξεκούραστο, λαμπερό, χωρίς ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους θα μας χαρίσει μια εντυπωσιακή και ακαταμάχητη εμφάνιση.

Μη ξεχνάμε ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια εμφανίζει πρώτη τα σημάδια κόπωσης, στρες και γήρανσης καθώς είναι 40% πιο λεπτή από το υπόλοιπο πρόσωπο μας. Και βέβαια το οίδημα και οι μαύροι κύκλοι δεν σχετίζονται πάντα με την κούραση. Μπορεί να φταίει η διατροφή μας ή κάποιο οργανικό πρόβλημα που έχουμε.

Όπως κι αν είναι, την προηγούμενη ημέρα της εκδήλωσης αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και καφέ. Φροντίστε να κοιμάστε ανάσκελα, έτσι δεν “τσαλακώνετε” το πρόσωπό σας και δεν κάνετε κατακράτηση υγρών κάτω από τα μάτια. Τοποθετήστε την κρέμα των ματιών σας με πιεστικές κινήσεις πάνω στο οστό και όχι πάνω στα βλέφαρα. Με αυτή την τεχνική επιτυγχάνουμε τόνωση της μικροκυκλοφορίας και αποσυμφόρηση της περιοχής. Πριν το μακιγιάζ σας κάντε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή με την κοίλη επιφάνεια ενός κουταλιού που το είχατε τοποθετήσει στο ψυγείο. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και το βλέμμα θα δείχνει ξεκούραστο και λαμπερό.

  

Κάντε το μακιγιάζ σας ανάλαφρο και λαμπερό. Χρησιμοποιήστε αρκετές στρώσεις μάσκαρα, τοποθετώντας ανάμεσα σε κάθε στρώση διάφανη πούδρα. Αν τα καταφέρνετε βάλτε μία λεπτή γραμμή eyeliner για να τονώσετε το περίγραμμα των ματιών σας.

Εφόσον έχετε χρόνο στη διάθεση σας και βρείτε διαθέσιμο ραντεβού τελευταία στιγμή στην αισθητικό σας πηγαίνετε να σας φροντίσουν.

Μία σύντομη περιποίηση για την περιοχή των ματιών όπως σχηματισμός φρυδιών, βαφή βλεφαρίδων ή και φρυδιών, περμανάντ βλεφάρων ή eyelash lift ή ενυδάτωση με τις κρυομπαλλες ή την μάσκα ματιών relax , αλλά ίσως και πιο δραστικές φροντίδες όπως μικροδερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία, μικρορεύματα για σύσφιξη θα σας απαλλάξει από τις γραμμές έκφρασης, τους μαύρους κύκλους και το οίδημα στην περιοχή των ματιών.

Ότι κι αν επιλέξετε αφήστε τα μάτια σας να μιλήσουν, άλλωστε είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας.

Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενα με υγεία και αγάπη για όλους μας

 

English
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.