...

Η μικροχρωμάτωση είναι μία αισθητική ειδικότητα που στοχεύει στο να μετατρέπει, διορθώνει, καλλωπίζει και να επαναφέρει σε ισορροπία συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου (χείλη, βλέφαρα, φρύδια κλπ) ή του σώματος (θηλαία άλω, κεφάλι κλπ) με ημιμόνιμο τρόπο.

Στα φρύδια θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε το σχήμα “τρίχα-τρίχα” όταν αυτά δεν υπάρχουν (αλωπεκία) ή είναι πολύ λεπτά, κοντά ή αραιά, να επιτύχουμε ανόρθωση της εξωτερικής γωνίας προσδίδοντας εκφραστικότητα στο μάτι ή να επιτύχουμε συμμετρία όταν αυτή δεν υπάρχει.

Στα βλέφαρα μπορούμε να δημιουργήσουμε οπτική πύκνωση ώστε να φαίνονται οι βλεφαρίδες περισσότερες, να δημιουργήσουμε οπτική διόρθωση των πεσμένων βλεφάρων ή σχεδιασμό βλεφαρίδων όταν αυτές δεν υπάρχουν. Επίσης μέσω ειδικών τεχνικών μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα “λαμπερό” εφέ ώστε να δώσουμε λάμψη στο μάτι, να πραγματοποιήσουμε διορθώσεις πεσμένων βλεφάρων ή να επιτύχουμε μία λιγότερο άτονη έκφραση.

Στα χείλη με διάφορες τεχνικές της μικροχρωμάτωσης μπορούμε να καθορίσουμε το σχήμα των χειλιών, να βελτιώσουμε το χρώμα της μεμβράνης είτε μερικά είτε ολικά, να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες ή με τεχνικές φωτοσκίασης να επιτύχουμε αύξηση του όγκου των χειλιών

Τη μικροχρωμάτωση μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για την κάλυψη ουλών που προκύπτουν από αισθητικές, πλαστικές ή αναδομικές χειρουργικές επεμβάσεις για διόγκωση ή μείωση του στήθους, ταιριάζοντας τους χρωματικούς τόνους του στήθους με αυτούς της θηλαίας άλω. Επιπλέον τα αυξημένα περιστατικά καρκίνου του στήθους στο γυναικείο φύλο, τοποθετεί τη μικροχρωμάτωση στην αδιαφιλονίκητη θέση ψυχολογικής υποστήριξης για τις γυναίκες αυτές, καθώς επιτρέπει τον πλήρη ανασχεδιασμό μη υπαρκτής θηλής, όταν η αυθεντική έχει αφαιρεθεί κατά τη μαστεκτομή.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τα πιο κοινά κίνητρα είναι:

Ευκολία

Κερδίζετε χρόνο από τη διαδικασία του μακιγιάζ. Είναι πρακτικά σκόπιμο για πολυάσχολους ανθρώπους, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, που θέλουν να έχουν άψογη εικόνα συνεχώς.

Ασφάλεια

Για μία περιποιημένη, επιθυμητή όψη όλες τις ώρες. Η θεραπεία μικροχρωμάτωσης εκτιμάται πολύ για την πρακτικότητα ώστε να έχουμε μονίμως μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

 

Βοήθεια

Για όλους εκείνους που έχουν ελάχιστες ικανότητες στο μακιγιάζ, αλλά θέλουν να έχουν μια ευπρεπή περιποιημένη εμφάνιση.

Αυτοεκτίμηση

Η διόρθωση φυσικών μειονεκτημάτων, που περιλαμβάνουν ψυχολογικές μετατροπές με επιρροή στην αυτοεκτίμηση, αποτελεί το κύριο κίνητρο πελατών που έχουν χάσει τις θηλές τους, έχουν ουλές, αλωπεκία στα φρύδια και στα βλέφαρα, σχισμένα χείλη κλπ

Αναζωογόννηση

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους. Κάποιες από τις εμφανώς απαιτητικές υπηρεσίες μικροχρωμάτωσης είναι η ανυψωτική επίδραση στα βλέφαρα και τα χείλη, μαζί με την “ανορθωτική επίδραση” που επιτυγχάνεται στο πρόσωπο μέσω της επέμβασης αυτής

Οικονομία

Ο τελικός και αδιαμφισβήτητος λόγος επιλογής της επέμβασης αυτής, είναι ανάμεσα σε άλλους το χαμηλό κόστος. Εάν η τιμή καλύπτει διάστημα 1 έως 2 χρόνια, το ποσό είναι μικρότερο από τα μέσα έξοδα του πελάτη για προϊόντα μακιγιάζ

Όλα τα παραπάνω κίνητρα, αλλά και άλλα πολλά ακόμη, μπορούν να μετατραπούν σε ανάγκες για κάποιους πελάτες. Οι ανάγκες αυτές μπορεί να είναι φυσικές ή συναισθηματικές, παρόλο που έχουν δύο βασικούς στόχους: να είναι αρεστός κανείς στους άλλους και να αρέσει στον εαυτό του.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ Ή ΜΟΝΙΜΕΣ

Υπάρχουν μια σειρά από αντενδείξεις που εμποδίζουν την επέμβαση είτε προσωρινά είτε μόνιμα

Προσωρινές αντενδείξεις

Ο ειδικός δε μπορεί να προχωρήσει στην επέμβαση της μικροχρωμάτωσης όταν ο πελάτης πάσχει από μία από τις παρακάτω παθήσεις: εμμηνόροια, απλό ή ζωστήρος έρπη, επιπεφυκίτιδα, ανοσοποιητική αδυναμία, εγκυμοσύνη, διεισδυτικές θεραπείες κοσμετικής ιατρικής, επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, χημειοθεραπεία ή ραδιοθεραπεία, τοπική μόλυνση, ασταθείς ουλές, δερματικές κακώσεις στην περιοχή επέμβασης (τοπική δερματίτιδα, αιμάτωμα, έγκαυμα, δερματικά έλκη), μολύνσεις απο βακτήρια, μύκητες ή ιούς (ακμή).

Εξωτερικές αντενδείξεις

Οι πελάτες που πάσχουν από κάποιου είδους φυσικής ή ψυχολογικής διαταραχής και εξαρτώνται από ιατρική παρακολούθηση, δε μπορούν να υποβληθούν σε επεμβάσεις μικροχρωμάτωσης χωρίς ιατρική εξουσιοδότηση.

Οι ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη, αιμοφιλία, ασθενείς καρδιάς, HIV, δερματικές μετατροπές ή δερματικές κακώσεις που δε γνωρίζει ο ασθενής, ψυχολογικές ή συναισθηματικές διαταραχές που απαιτούν λήψη ηρεμιστικών, καταπραυντικών, υπνωτικών, αντικαταθλιπτικών, ψυχοτροπικών φαρμάκων, παραισθησιογόνων ουσιών, τοπικών ή στοματικών αντιφλεγμονοδών φαρμάκων, αντιβιοτικών, μυκητοκτόνων και από άλλες χρόνιες παθήσεις, δε μπορούν να προβούν σε επέμβαση μικροχρωμάτωσης χωρίς ιατρική έγκριση.

Μόνιμες αντενδείξεις

Υπάρχουν περιπτώσεις, που η επέμβαση μικροχρωμάτωσης δε μπορεί ποτέ να πραγματοποιηθεί. Πελάτες με ανεπιθύμητες αντιδράσεις στις χρωστικές, δερματικές ασθένειες στην περιοχή της επέμβασης όπως φακίδες, χειλοειδή, άμορφοι όγκοι, σπίλοι, μελανώματα, πυοφίτης (impetigo), ψωρίαση, ουρτικάρια, χλόασμα, σε σημάδια εκ γενετής, και καρκίνο του δέρματος.

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΝΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ (ΤΗΛ. 2310240610)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

English
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.