Skip to main content

Το Classic Green Peel είναι η αγωγή βαθιάς απολέπισης και ανάπλασης για την ταχύτερη θεραπεία όλων των προβλημάτων. Παράλληλα μπορεί να αντιμετωπίσει βαθειά και χρόνια δερματολογικά προβλήματα. Το βάθος και η δράση του ξεπερνά κάθε καλλυντική ή ακόμη και μηχανική προσέγγιση με τον πιο ασφαλή τρόπο.
Δημιουργεί πραγματικά ένα νέο δέρμα σε 5 ημέρες.
Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 25-30 ημέρες.

– Εφαρμογή στο πρόσωπο με απαραίτητη
αποθεραπεία και προϊόντα για το σπίτι

– Εφαρμογή στην πλάτη με απαραίτητη
αποθεραπεία και προϊόντα για το σπίτι

Πότε γίνεται η αποθεραπεία;

Η αποθεραπεία γίνεται 5 ημέρες μετά από το Classic Green peel.

Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το πακέτο;

Το πακέτο περιλαμβάνει το Green Peel mini size home care kit

Το Green Peel mini size home care kit περιέχει τρία προϊόντα του Dr. Schrammek για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του δέρματος.

Το kit περιλαμβάνει:

 • 1x Herbal care lotion 50ml
  Απαλή, ενυδατική lotion με καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα.
 • 1x Regulating Blemish Balm Honey 15ml
  Ένα πολυδραστικό πολύτιμο καλυπτικό προϊόν με φυτικό αντηλιακό δείκτη για ανάπλαση και εξισορρόπηση. Ισχυρά αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες.
 • 1x Special regulating cream 15ml
  Κρέμα εξισορρόπησης για λιπαρό και μικτό δέρμα.

Λίγα λόγια

Το GREEN PEEL® είναι μία βραβευμένη, ιατρικά-ανεπτυγμένη, απόλυτα φυτική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως. Το πολύτιμο μείγμα του GREEN PEEL® αποτελείται από 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Μετά από μια θεραπεία με GREEN PEEL® το δέρμα γίνεται ισχυρότερο, πιο σφριγηλό, ανθεκτικό, νεανικό και φρέσκο. Φυσικά αυτό το δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο μεταβολισμός ενεργοποιείται, βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία καθώς και η αλληλοσύνδεση των επιφανειών του δέρματος. Αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να λαμβάνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Οι ίνες του συνδετικού ιστού (κολλαγόνου και ελαστίνης) ενεργοποιούνται και αποβάλλονται οι τοξίνες.

Εδώ και 60 χρόνια το GREEN PEEL® θεραπεύει τα ακόλουθα δερματικά προβλήματα:

 • Σμηγματορροϊκά δέρματα, ακνεϊκά δέρματα, δέρματα με διεσταλμένους πόρους
 • Ακάθαρτα δέρματα, κυστική ακμή, σημάδια ακμής
 • Ουλές (που προκαλούνται από ακμή, ατυχήματα, εγκαύματα κτλ.)
 • Δέρματα με πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, χαλάρωση
 • Ώριμα ή Φωτογηρασμένα δέρματα
 • Υπερμελαγχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών (ορμονικής προέλευσης, φαρμάκων, έκθεσης στον ήλιο κ.α)
 • Χαλάρωση δέρματος στο σώμα (περιοχή της κοιλιάς, μηρών, γλουτών, χέρια κ.α)
 • Ραβδώσεις (μετεφηβικές, μετά από εγκυμοσύνη ή αυξομείωση βάρους)

Χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος

Tι περιλαμβάνει;

 •  Η διαδικασία του Classic Green peel ξεκινάει με ντεμακιγιάζ προσώπου, ματιών, λαιμού αλλά και ντεκολτέ.
 • Ακολουθεί ατμόλουτρο και στη συνέχεια το φυτικό μείγμα GREEN PEEL® εφαρμόζεται με ειδική μάλαξη στο δέρμα, χωρίς γάντια αποδεικνύοντας έτσι την ασφάλεια του προϊόντος. Η μορφή της μάλαξης και ο χρόνος τριβής εξαρτάται από τη διάγνωση που θα κάνουμε, πάντα σε σχέση με τον τύπο δέρματος, το πρόβλημα και την περιοχή. Η πορεία της εφαρμογής θα εξαρτηθεί από την συζήτηση που θα προηγηθεί και την αναλυτική διάγνωση του δέρματός, ώστε να  αποφασιστεί το κατάλληλο πρωτόκολλο  (Fresh Up / Energy / Classic) που θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Άλλωστε η ιδιαιτερότητα του GREEN PEEL® δεν συνίσταται μόνο στην απόλυτη φυσικότητα του προϊόντος αλλά και στις άμεσες θεραπευτικές του ικανότητες.

Πως νιώθω;

Υπάρχει ένας μικρός ερεθισμός, διάχυτος σε όλη την επιφάνεια που εφαρμόστηκε το πίλινγκ και ελαφριά τσιμπιματάκια που τα νιώθουμε για ένα 24ωρο περίπου. Είναι όμως στοιχεία που δεν μας σταματούν από την κοινωνική μας ζωή. Ανάλογα τώρα το πρωτόκολλο που θα εφαρμόσουμε, είναι και η  ανταπόκριση του δέρματος μετά τη θεραπεία που φυσικά εξαρτάται από την ατομική αναπλαστική του ιδιότητα. Σε κάθε περίπτωση, η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος που θα απολεπιστεί, αποτελείται αποκλειστικά από νεκρά κύτταρα και θα μας χαρίσει ένα φρέσκο και νέο δέρμα που ζητάει ειδική περιποίηση και προστασία για τις επόμενες ημέρες.

Πόσο συχνά μπορεί να γίνεται;

 • Θα μπορούσε να γίνετε 3-4 φορές το χρόνο, σε κάθε αλλαγή εποχής.
 • Κάθε φορά που θα θέλατε να ξεκινήσετε ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσώπου (ενυδάτωσης, αντιγήρανσης, ανάπλασης)
 • Σαν ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης. Είναι η περιποίηση που μας δίνει πραγματικά ένα νέο δέρμα!
 • Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Οι  αγωγές του προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο πρόβλημα του κάθε δέρματος και προσφέρουν ένα άνετο, ασφαλές, γρήγορο και θεαματικό αποτέλεσμα.

Σχετικά προϊόντα

English